Kim Kardashian i Pete Davidson zajedno i prošle noći!

Više nema sumnje – Kim Kardashian i Pete Davidson definitivno se viđaju, pokušavajući da utvrde da li su jedno za drugo. Zbog toga, oni su drugu noć zaredom vreme provodili zajedno. Kako ističe TMZ, oni su došli odvojeno, pokušavajući da zavaraju trag.

Kako je još rečeno, prvo je u jedan restoran u Njujorku došao Pete Davidson, a deset minuta kasnije došla je i Kim, sa grupom prijatelja. Interesantno, ona je večeru kasnije napustila sama. Dan ranije, Pete i Kim večerali su sami u jednoj piceriji, a tamo su ušli na zadnja vrata.

Mnogima je i dalje neverovatno kako Pete uspeva da zavede tolike slavne devojke, među kojima je bila i Ariana Grande. Za to definitivno nije zaslužna njegova spoljna lepota, ali mediji često prenose navode kako je on neverovatno šarmantan i poseduje odličan smisao za humor. Nažalost, njegove veze retko potraju, a nakon Ari već je promenio nekoliko devojaka.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Smete li vi da spavate posle ovoga? Kim Kardashian našla tarantule u kući!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.