Kendall Jenner i Ed Sheeran na stubu srama zbog pojavljivanja u novoj pesmi Chrisa Browna!

Kendall Jenner i Ed Sheeran pojavili su se u pesmi i spotu Lil Dickyja i Chrisa Browna „Freaky Friday“, ali reakcije na to nimalo nisu lepe!

Kao što znate, Chrisa Browna bije glas kako je problematičan i bio je osuđivan za razne kriminalne radnje, pa su fanovi Kendall Jenner bili jako razočarani što je ona kao jedna slavna žena pristala da snimi pesmu sa njim. „Devojko, prestani da podržavaš manijaka“ najčešće su poruke na Twitteru, a moramo se složiti da tema o kojoj Kendall na kraju pesme priča nije pristojna čak ni da je prevodimo!

Ed Sheeran takođe nije prošao bolje pa su hiljade njegovih fanova razočarane što se pojavio u ovakvoj pesmi sa ovakvim saradnikom, a on u svom delu pesme praktično spušta samog sebe jer peva da biti u njegovoj koži nije tako lepo kao biti Chris Brown! Pogledajte i vi ovaj spot i recite nam vaše mišljenje o ovako čudnoj saradnji.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lil Dicky

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dokaz ljubavi: Harry Styles radi tetovažu u čast Kendall Jenner?

6 thoughts on “Kendall Jenner i Ed Sheeran na stubu srama zbog pojavljivanja u novoj pesmi Chrisa Browna!

  1. Ove poruke su vrlo ružne. Zašto su morali da pristanu da ovo kažu?

  2. Pa moram priznati, cijeli spot mi je jako čudan, ali mi je najgori dio sa Kendall

  3. meni je nekako zarazna pesma i spot jje u lepim bojama ,ali deon od Kendall………..takodje ima jos takvih delova ,ali je pesma ovako zarazna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.