Karol Sevilla uoči prvog koncerta “Soy Lune” u regionu: Ne vozim rolere van serije!

U Sloveniji se uveliko prikazuje serija “Soy Luna” koja je toliko popularna da će se u ovoj zemlji održati čak dva koncerta, 3. i 4. aprila ove godine. Povodom toga, Karol je dala intervju za lokalne medije gde nam je otkrila malo više o sebi ali i seriji!

Kako ona objašnjava, snimanje nije nimalo jednostavno jer treba savladati dosta stvari. “Kad snimamo scenu, prvo je uradimo bez rolera, onda dodajemo koreografiju i na kraju i pevanje. Sve zavisi od toga koliko imamo vremena. Inače ne vozim rolere jer je to već u seriji. Imam drugačije hobije”, priča ona.

Karol kaže da se školuje od kuće zbog obaveza na snimanju ali da joj nije puno lakše od njenih vršnjaka. “Učim pre i posle snimanja. Imam i ispite a naravno, njih polažem uživo. Moji roditelji mi ne bi dozvolili da glumim ukoliko bi mi ocene bile loše i zato puno učim.” Mlada glumica i pevačica otkriva i jednu neobičnu stvar – da više voli da radi nego da se odmara! “Možda vam to zvuči čudno, ali nekad mi se zaista ne ide na odmor. Više volim kad sam aktivna. Ne volim kad mi ništa nije isplanirano jer više volim da stalno imam neke obaveze”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Na putu sam da postanem Ariana Grande!

8 thoughts on “Karol Sevilla uoči prvog koncerta “Soy Lune” u regionu: Ne vozim rolere van serije!

  1. Isto, ali kad radim mene uvijek prekidaju, zovu, a kad bi se odmorila "Hajde nešto radi" 😆 XD

  2. Ja kad radim mn kažu:,,dete sedi malo" a kad ne radim kažu:,,i tolika djevojka ništa ne radi" 😂😂😂😂

  3. Famozo!! Vidjela sam vaš post na Insta i sad znm da ćete dodati La vida es un sueño i Musica en ti u Famoza shop ali molim vas da ga dodate i u verziju za region!!! Ja želim te albume jako dugo!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.