Kako se BTS bori protiv korona virusa?

Ovih dana jednostavno je sve stalo, i sve se svodi na priče o korona virusu, od čega nije izuzet ni BTS. Momci su tako prekinuli sve aktivnosti i ponašaju se krajnje odgovorno. Sem toga, oni se trude i da na aktivan način promovišu borbu protiv virusa, najmanje brinući o tome koliko novca će izgubiti.

Dok šefovi k-pop industrije sad kukaju o novcu, ne shvatajući da je glupo uopšte i razmišljati o tome, BTS ne žele nikog da dovode u opasnost. Kako je ovih dana pričao lider grupe RM, njemu je jako teško palo to što je čitava grupa naporno radila mesecima, a sad ispadne da ništa od toga nećemo videti uživo u narednih nekoliko meseci. Naravno, BTS sve i da hoće sad zbog raznih zabrana ne može da nastupa, ali treba reći da su momci i pre toga najavili da otkazuju neke svoje nastupe ili da će u TV šouima nastupati bez publike.

Momci su odustali od tri koncerata koja je trebalo da se održe sredinom aprila u Seulu, pa je sledeći nastup koji nije otkazan onaj u Santa Klari, 25. aprila. Međutim, šanse da tog nastupa bude postoje samo u teoriji, jer je praktično nemoguće da se korona virus u potpunosti suzbije do tad, piše South China Morning Post. S obzirom da je Koačela festival koji se dešava istog meseca, takođe u Kaliforniji pomeren za jesen, deluje samo da je pitanje dana kad će BTS objasniti da od čitave američke turneje nema ništa!

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Ko je oduševio, ko razočarao a ko je najveće iznenađenje do sad?

U međuvremenu, Suga je već donirao 83.000 dolara kako bi se pomoglo ugroženim gradovima u Južnoj Koreji. Situacija je ohrabrujuća u ovom zemlji jer već danima pada broj novozaraženih, iako nisu preduzete drastične mere kao što je slučaj u Italiji ili Kini gde je ljudima zabranjeno da izlaze na ulice. U ovoj zemlji, trenutno se dnevno zarazi oko 200 ljudi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.