Besplatni k-pop koncerti uživo na TikToku, gledanjem pomažete borbu protiv korone!

TikTok je prosto eksplodirao kad je reč o popularnosti, a sjajna vesti prenosi StraitsTimes, navodeći da će se na ovoj platformi za par dana održati nekoliko koncerata čijim gledanjem pomažemo borbi protiv korona virusa. Kako se ističe, nastupe će imati Monsta X, Kard, iKOn, Kang Daniel, AKMU i Apink.

Oni će zapravo nastupati 25. maja a dva dana kasnije, na scenu izlaze rep izvođači kao što su Heize, Zico, Crush, Dean i grupa Epik High. Vreme početka oba nastupa trebalo bi da bude 17h po korejskom vremenu, što je 10 ujutru po našem vremenu. Koncerte će dakle moći da gleda svako preko svog TikTok profila, i to na profilu TikTok_Stage.

Kako se posebno ističe, sve ovo su živi nastupi, odnosno nijedan sekund koji nam bude bio prikazan nije snimljen unapred! TikTok najavljuje da će donirati 50 centi za svaku osobu koja bude gledala prenos, i da sav taj novac ide na borbu protiv korona virusa. Nikad nije bilo lakše uraditi humano delo, zar ne?

Isto tako, navodi se da će fanovi biti u prilici da pričaju sa ovim zvezdama, a mogu i pomoći da se prikupi još novca time što će učestovati u izazovima u okviru aplikacije. “Zahvalni smo svim izvođačima koji koriste TikTok da se povežu sa svojim fanovima i jedva čekamo da ih vidimo ponovo na sceni”, kaže jedan predstavnik kompanije. “Do tad, posvećeni smo tome da se naša zajednica i fanovi povežu iz svojih domova, a dok pritom pomažu borbu protiv virusa.”K-pop izvođači veoma su aktivni kad je reč o podršci fanovima poslednjih meseci, a svi sa nestrpljenjem očekuju i šta će nam to prirediti BTS, koji će takođe uskoro imati koncert. Iako još ne znamo nikakve detalje, nadamo se da će on biti dostupan publici širom sveta, i ako je ikako moguće i besplatan.

Pročitajte još  Organizator nas uverio: BTS SIGURNO dobijaju ponudu za dolazak, samo od njih zavisi kad će doći!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.