Godina Biebera: Justinov novi album je blizu!

Justin Bieber planira svoj veliki povratak na svetsku scenu! Mladi muzičar je najavljivao tako nešto još krajem prošle godine, a sad njegov menadžer Scooter Braun potvrđuje da će ovo biti godina u kojoj će se on vratiti na vrhove top lista. To nam se makar čini kao nešto što je potpuno jasno, a na osnovu njegovih tvitova.

Scooter je tako na svom profilu 5. januara ostavio poruku koja glasi, “2019. će biti divlja. Jednostavno to osećam.” Ubrzo potom, on je i sve pojasnio napisavši samo “JB5?”, ali interesantno, taj tvit je zatim izbrisao! Ipak, niko ne sumnja da će se album zaista pojaviti ove godine, nakon čega nas verovatno očekuje i najava nove turneje!

Pojedini tabloidi navode da će novi album biti inspirisan njegovim ponovnim pronalaskom vere, ali ne očekujte da Jus piše crkvenu muziku, već da to bude jedna od tema kojima će se baviti u novim pesmama. I pored velike pauze, Justin je i dalje najveća muzička zvezda na svetu, pa su očekivanja ogromna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pobednik najskupljeg boks meča u istoriji: Justin Bieber i ja se ne družimo, ali ja ga volim i podržavam!

4 thoughts on “Godina Biebera: Justinov novi album je blizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.