Troye Sivan i Sky Ferreira podržali Taylor!

Svakog dana se povodom svađe Taylor Swift i Scootera Brauna može čuti novo mišljenje i stav, nova poznata ličnost da izjavu ili podrži određenu stranu na društvenim mrežama, zato i nije čudo da su se oglasili i Troye Sivan i Sky Ferreira.

Sky je na svom Instagram story-ju napisala “Potpisivala sam ugovore kad mi je bilo samo 15 godina i još plaćam cenu zbog toga. Svaki ugovor koji sam ikada potpisala je bio namešten da iskoristi mene i moj rad na neki način. Ne možete ništa ostaviti nesigurno jer će vas uvući u začarani krug i zaj*bavati vas zauvek… poseduju vas ili ne plaćaju za vaš rad kako treba…”

Zatim je dodala “Zabavljačka industrija je puna morona i siledžija sa previše moći u njihovim rukama. Umetnici mogu da pobegnu od toga, a svet će slušati bez obzira na one koji blokiraju vaš put. Nemojte da vas iko ubedi da ne možete da posedujete ili kontrolišete svoj rad i da budete dobro plaćeni. Ne morate da budete slepi zato što drugi to biraju. Poštujte sebe”. Prilično je jasno da je ona ovde stala na Taylorinu stranu, a poruka koju je napisala zaista ima smisla, jer se u muzičkoj industriji ovakve “prevare” stalno dešavaju.

Troye Sivan je potpisao peticiju za vraćanje Taylor njene muzike, i kao komentar dodao “To je njeno delo. Ona je neverovatno talentovana, ona je moj prijatelj i volim je. Scooter Braun, ne poznajem te. Ćao, ćao”.

Pročitajte još  Bez premca: Taylor Swift i One Direction su najuspešnije zvezde sveta!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.