Pravi maler: Jungkook se povredio uoči prvog BTS koncerta u Britaniji! (video)

BTS su prošle noći imali svoj debi u Velikoj Britaniji gde su nastupili pred prepunom arenom, ali stvari nisu bile tako savršene, jer Jungook zbog povrede nije mogao da igra.

Uoči koncerta, stiglo je obaveštenje u kome se kaže, “Pre oko dva sata, nakon proba, Jungook se lagano istezao u čekaonici ali je tad povredio petu. Lekari su odmah reagovali i konstatovali da povreda nije ozbiljna, ali da bi njegovo igranje samo oštetilo već povređenu oblast. Na savet lekara, Jungkook će nastupiti, ali će sedeti.”

Iako je imao veliku podršku Jungkook je viđen kako plače tokom nastupa jer nije mogao da pruži sve od sebe, ali je to primetio Jimin koji je prišao da ga uteši. Na kraju, Jungook je odlučio da ipak ustane i pridruži se ostatku grupe za Answer: Love Myself. Primer neverovatnog drugarstva!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS na vrhu, sjajne Selena i Demi!

2 thoughts on “Pravi maler: Jungkook se povredio uoči prvog BTS koncerta u Britaniji! (video)

  1. Plakala sam neizmjerno puno.Ne mogu podnjeti da im se nesto loše dešava to be jako boli.Onda bi htjela niti kraj njih i jako ih zagrliti,ali ne mogu…I još kad procitam kako su oni divni prijatelji jos vise placem.Samo se nadam da cemu biti bolje.Ali znam da hoce jer je on jedno snazno bice koje moze sve pobjediti.

  2. Duša moja <3 Jedan od razloga sto mi je bias,uvijek zeli da da sve od sebe.Nije njegova greska.All of them are so cute <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.