JoJo Siwa progovorila o svojoj šminki štetnoj po zdravlje!

JoJo Siwa najverovatnije nije uopšte kriva za to jer se ona ne bavi tim stvarima, ali u njenoj šminki nađeno je mnogo azbesta, a ovaj element izuzetno je štetan po naše zdravlje, tako da je ta šminka istog momenta povučena iz prodaje, a JoJo sve do sada nije rekla ništa o ovome, ali konačno imamo njen video u kom ona iznosi mišljenje!

Naime, JoJoinu šminku prodavao je Claire’s, a JoJo kaže da joj je uvek na prvom mestu bezbednost njenih fanova a ne profit. „Trebalo bi da ovaj video počnem dramatično i ozbiljno, ali to nisam ja. Nedavno sam čula da postoji problem sa mojom šminkom za Claire’s i samo želim da kažem da je bezbednost i meni i Nickelodeonu na prvom mestu, u svakom JoJo proizvodu i svemu ostalom. Dala sam te proizvode u sigurne ruke, oni će se pobrinuti da se svi povuku iz prodaje, a vi ćete moći da dobijete svoj novac nazad ako ste ga kupili“ kaže JoJo.

„Ali samo mi je bilo važno da znate za ovo, i nadam se da me razumete jer ovo je za mene jako ozbiljno, jer to je moj brend, moje ime, moje lice bukvalno“ zaključuje JoJo. Pogledajte i video!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  JoJo Siwa primorana da isključi Instagram komentare posle neviđenih napada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.