Johnny Orlando: Škola mi je najvažnija, ali porodica podržava moju karijeru!

Johnny Orlando ima samo 15 godina što je za YouTube i muzičku karijeru uopšte prilično rano, tako da Johnny mora mnogo da radi da bi sve postigao.

Naravno, škola Johnnyju zadaje još veće obaveze jer znamo da nije lako imati ovako zahtevan posao i školu u isto vreme, ali on kaže da se već navikao. „Jako je teško jer propuštam mnogo škole zbog putovanja, snimanja i turneja, ali odgovornosti koje me čekaju su učinile da budem disciplinovan. Obrazovanje je izuzetno važno za moju porodicu i mene, i ono će uvek biti na prvom mestu, a i moja porodica me u svemu podržava pa mi nije strašno teško da balansiram“ otkriva Johnny.

Johnnyjev fandom raste relativno brzo, a njegov glas došao je i do našeg regiona jer i vi javljate da ga pratite, tako da se svi pitaju kako Johnny održava kontakt sa fandomom i šta je ključ njegovog uspeha. „Upornost je ključ, nekad sam postavljao vlogove svake nedelje i obrade dvaput mesečno, ali zbog gustog rasporeda u poslednje vreme ne stižem baš toliko. Jako sam aktivan na Instagramu i Snapchatu gde sam sa fanovima stalno, oni me motivišu i mnogo sam im zahvalan“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Johnny Orlando

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #195 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

6 thoughts on “Johnny Orlando: Škola mi je najvažnija, ali porodica podržava moju karijeru!

  1. Skola je najbitnija!Da se nesto desi sa pevackom karijerom trebalo bi kao i svako dete da ima zavrsenu skolu(ne mislim samo na osnovnu)!

    1. Nije nova vest, ali slabo ih ima o njemu, i počeli ste tek od skoro da ga tražite :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.