Veliki korak u karijeri: Johnny Orlando potpisao ugovor sa Universal Musicom iz Kanade!

Johnny Orlando je 15-ogodišnja jutjub zvezda iz Kanade koji se ujedno bavi i pisanjem i pevanjem a njegov trud sada je primetio i Universal Music Kanada sa kojim je potpisao ugovor!

„Ima samo 15 godina, a još od svoje osme godine inspiriše mnoge svojim muzičkim talentom,“ rekao je Jeffrey Remedios, predsenik kanadskog Universal Musica. „Zajedno, iz našeg središta u Torontu, predstavićemo Johnnyjevu muziku Kanađanima i ostatku sveta,“ dodao je Jeffrey. Universal Music je predstavio Johnnyjev novi singl “What If“ koji je snimio sa njegovom dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Mackenzie Ziegler. Njih dvoje su već rasprodali prošlogodišnju turneju po Severnoj Americi i Evropi, a ove godine već imaju zakazane nastupe po Evropi u periodu od juna do avgusta.

„Moj tim u Universal Musicu se oseća kao deo moje porodice. Sreo sam toliko ljudi koji su mi pomogli da pronađem svoj zvuk i da budem siguran da je nova muzika na koju radim neverovatna. Uzbuđen sam što sam sarađivao sa najsavremenijim muzičarima i ne mogu da dočekam da čujete još pesama nakon singla „What If“ sa Mackenzie,“ priznaje Johnny. Planirano je da Johnny izda svoj mini album kasnije u toku 2018. godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Johnny Orlando

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Johnny Orlando: Škola mi je najvažnija, ali porodica podržava moju karijeru!

One thought on “Veliki korak u karijeri: Johnny Orlando potpisao ugovor sa Universal Musicom iz Kanade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.