Jennifer Lawrence otvoreno: Ovo su moji najveći blamovi! (video)

'Hunger Games' - Paris Photocall

Glumica otkriva neke od najneprijatnijih trenutaka u svom kratkom ali burnom životu!

Svi se sećamo čuvenih padova Jennifer Lawrence tokom dodela Oskara, a o njenom poslednjem saplitanju u Madridu pisali smo pre samo desetak dana. Ipak, zvezda filma “Igre gladi – sjaj slobode 2. deo” (odskora i u našim bioskopima!) sad nas uverava da to ni izbliza nisu njeni najveći blamovi.

Jennifer nam je tako prvo ispričala anegdotu koja se desila 2013. godine na jednoj žurki, u vreme uspeha njenog filma “U dobru i u zlu” – kad je čitavo veče razgovarala s jednom starijom ženom, potpuno ubeđena da je u pitanju legendardna filmska glumica Elizabeth Taylor (1932-2011). “Ona je u to vreme bila mrtva. U stvari, još uvek je mrtva ali ja to tada nisam znala.”

2014 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Njen drugi najveći blam desio se pre nekoliko godina u jednom restoranu u Parizu, kada je jedva skupila hrabrosti da se predstavi čuvenom režiseru “Kuma” Francisu Fordu Coppoli.

“Bila sam u jednoj od onih kul Tom Fordovih haljina sa zipom na leđima,” nastavlja filmska Katniss. “Krenula sam prema Coppoli ali kako sam zakoračila tako sam shvatila da sam bosa. Predstavila sam mu se i rekla mu, ‘Vaš sam veliki fan. Kum je…’, a potom sam se okrenula i obratila se svima za stolom, ‘Ćao! Ja sam Jennifer Lawrence!’ A niko od njih pojma nije imao ko sam.”

Pročitajte još  Pogledajte novi trejler iz filma "Igre gladi: Sjaj slobode 2"!

“Dok sam se vraćala za svoj sto, shvatila sam da mi se zip na haljini skroz otvorio, te su mi se videle tange. Dakle, bila sam bosa i ispala mi je čitava guza. Grozno!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.