Jennifer Lawrence ponovo singl nakon godinu dana!

Kako ekskluzivno prenosi Entertainment Tonight, Jennifer Lawrence je raskinula sa svojim dečkom, producentom Darrenom Aronofsky nakon godinu dana veze!

Naime, Jennifer i Darren koji je više od 20 godina stariji od nje su poslednji put u javnosti viđeni zajedno 11. novembra što je bilo relativno skoro, ali izvor tvrdi da je raskid bio očekivan već mesec dana i da se samo očekivalo da će do ovoga doći! „Rastali su se, ali na miran način. Još uvek su prijatelji i planiraju da to i ostanu“ izjavio je insajder.

Ovaj bivši par se upoznao na snimanju kontroverznog filma „Mother!“ koji nije pokupio velike pohvale, ali je za njih dvoje bio uspešan jer su pronašli ljubav, za koju je i Jennifer tvrdila da je došla neočekivano i razvila se iz prijateljstva – „Sviđao mi se od samog početka, ali formirali smo samo prijateljstvo na početku. Znao je šta osećam ali ja nisam znala kakve su njegove namere, ali već na kraju snimanja filma smo znali da smo u vezi. Sa njim nikada nisam naišla na nerazumevanje, on nije osoba koja bi me ikada zbunila“ pričala je ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jennifer Lawrence kaže da je Ariana Grande nije imitirala savršeno: Ja to nikad ne govorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.