Jelena Kosara poziva vas na premijeru svog filma “Sloboda nama”

Nova klasa budućih producenata je pred vama! Fakultet dramskih umetnosti svake godine „proizvede“ između deset i dvanaest mladih dramskih umetnika koji se školuju da bi postali producenti.


Kako to izgleda posao producenta? Kakav profil ličnosti je potreban za to zvanje? Kako to izraziti individualisti rade u timu i šta je to što klasu 2021/22 čini tako posebnom? Odgovore na sva ova pitanja dobićete u subotu, 21. maja u 17.00 časova u Dvorani kulturnog centra (Kolarčeva br. 6) kada će se svetu predstaviti nova generacija filmskih i televizijskih producenata.

Kao uvertiru samom filmu biće prikazane vežbe iz televizijske produkcije upravo na temu slobode u kojima su budući producenti sagledali ovu temu iz više uglova, dali odgovore, ali i postavili mnoga pitanja. Film SLOBODA NAMA je mogućnost da zavirite iza zidova FDU-a, kada se zaključaju vrata i padne mrak, da se zabavite i osetite slobodnima. Ovaj film je priča o prijateljstvu, slobodi, odlukama i zajedništvu, on vraća studentske dane i podvlači šta je to bezbrižna vatra jedne mladosti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza intervju sa Jelenom Kosarom: Pitala sam se što sam uopšte išla na audiciju za "Sinđeliće"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.