Javlja joj se ponovo: Harry Styles pokušava da se vrati svojoj staroj ljubavi!

Harry Styles je neko ko se kroz solo karijeru zaista proslavio i počeo da živi punim plućima, ističući svoj stil onako kako želi i bez predrasuda. O njegovoj seksualnosti dosta se spekuliše, a često i njegovim sadašnjim ili bivšim vezama (priča se i dalje da se između njega i Kendall Jenner nešto dešava, a oni su se nedavno i videli). Mediji sada pišu da se on setio jedne od svojih prvih romansi, pa da joj se redovno javlja u DM-u na Instagramu!

Nije tajna da Harry jako voli da je u društvu lepih manekenki, a iako je bio sa mnogima, ovih dana se na veliku scenu vraća njegova stara ljubav koju je imao kada je bio 19-godišnjak, dok je ona imala 24 godine. U pitanju je lepa Daisy Lowe, takođe model, koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja Nicka Grimshawa i Kelly Osbourne.

View this post on Instagram

All dressed up and nowhere to go….

A post shared by Daisy Lowe (@daisylowe) on

Kako prenosi izvor za The Sun, Harry nikad nije ni preboleo devojku koju vidite na slici iznad, Daisy: “Harry je navikao da dobije koga god želi, ali on se i dalje divi Daisy i jako je voli. Još pre dosta godina su se upoznali i redovno se viđaju u istim krugovima društva. Ne samo da smatra da je ona kul kao osoba, već on voli i njen stil i divi joj se. Pomalo joj se javlja u DM i otvoreno ceni njene seksi Instagram objave” ispričao je izvor. Daisyine fotke definitivno oduševljavaju Harryja, a da li je ona oduševljena njegovom pažnjom? To ćemo tek videti!

View this post on Instagram

Happy bank holiday kids ♥️💗♥️

A post shared by Daisy Lowe (@daisylowe) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza istražuje: Pušta li to Hazza brkove? (FOTO)

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.