Objavljen novi film Sabrine Carpenter “The Short History of the Long Road”

Sabrina se aktivno bavi svojom muzičkom i glumačkom karijerom u isto vreme, a najavili smo prošle godine da ona snima novi Netflixov film “Work It”, komediju o razvoju junaka, a dok je taj film i dalje u pripremi, Sabrinu već možete gledati u njenom novom projektu koji je objavljen – film nosi naziv “The Short History of the Long Road” i već dobija pozitivne kritike!

Na IMDb-u ovaj film za sada ima sasvim solidnih 6.5 zvezdica od 10, a posebno je interesantan za ovo vreme socijalne distance i izolacije i boravka kod kuće, jer je u pitanju “road trip” tip filma, u kom se junakinja vozi po dalekim predelima.

Sabrinina junakinja se zove Nola, i ona je siromašna tinejdžerka koja odrasta samo sa ocem i razvija se u odsustvu majke. Za Sab ovo je bilo drugačije iskustvo i nismo je nikad videli u takvoj ulozi. “Bilo je sasvim drugačije. Upitali su me na početku da li mi je prijatno da snimam bez trunke šminke, i rekla sam da jeste. Ne bi ni bilo normalno da devojka poput Nole, bez ikakvog uticaja okoline i prisustva majke zna šta je šminka” ističe Sab.

Pročitajte još  Ima nade: Televizija nudi Rowan i Sabrini da nastave "Girl Meets World" kod njih!

Sabrina kaže da je posebno i koliko ovaj film ima dušu i mnogo toga nije ni moralo da se kaže: “Trudili smo se da i momenti tišine imaju značenje. Bilo nam je bitno da prenesemo atmosferu kroz akciju i emociju” zaključuje ona. Ako pogledate film javite nam utiske!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.