Harry Styles i Kendall Jenner su našli neobičan način da se viđaju!

Harry Styles i Kendall Jenner imaju nezgodnu naviku da često izlaze napolje ovih dana, i to ne da bi obavili nešto što im je neophodno, već da bi se šetali ili vozali. Ovog puta, oni su snimljeni zajedno, ali na način koji makar ne krši molbe lekare da se ne približavamo jedno drugome!

Naime, na slikama koje je objavio Just Jarred Kendall Jenner viđena je kako se vozi u svom retro kabrioletu, dok je Harry bio odmah pored nje, ali na svom motoru! Oni su se na taj način vozili, a na svakom crvenom svetlu su i razgovarali! Ovo samo dodatno zbunjuje kakva je priroda njihovog odnosa, jer je odavno potvrđeno da su jedno vreme bili par. Dok je Harry definitivno singl, Kendall Jenner uglavnom se viđa sa košarkašima, ali nijedna od tih veza nije ozbiljna. Isto tako, Kendallin tata već je pričao o tome koliko bi voleo da njih dvoje završe zajedno.

Ponašanje Kendall i Harry nailazi na kritike jer svi podsećaju na preporuke lekara da se napolje ne izlazi bez preke potrebe, a što njih dvoje nikako ne razumeju. Kad vide prazne ulice Los Anđelesa, pitamo se da li se oni zapitaju zašto je to tako, ili su u fazonu, “Ma neće mene zadesiti valjda”. U slučaju da se neko od njih dvoje zarazi, ne treba ni govoriti da će ih javnost “sahraniti” zbog ovog vida ponašanja. Harry se inače žali na to kako je zbog situacije ostao zaglavljen u Los Anđelesu i ne može da se vrati kući u Britaniju i bude sa porodicom, pa se trudi da vreme provodi učeći nešto novo, poput znakovnog ili italijanskog jezika. Nadajmo se da će on prestati sa ovakvim avanturama, ali nekako nam se čini da baš i neće!

Pročitajte još  "Završio je s One Directionom": Harryjev solo album izlazi na dvogodišnjicu Zaynovog odlaska?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.