Sumnjivo: Zašto Kylie Jenner ne gubi pratioce nakon Astroworld tragedije?

Uprkos tome što su pojedini fanovi rekli da će prestati da prate Kylie Jenner i njenog momka Travisa Scotta na društvenim mrežama nakon Astroworld tragedije, njihov broj pratilaca se nije značajno promenio. Ranije ovog meseca, Travis je održao koncert na Astroworld festivalu u Hjustonu na kome su prisustvovale hiljade ljubitelja muzike. Ne samo da je reper nastupao, već se pojavio i Drake. Ali ono što je trebalo da bude proslava muzike, završilo se tragedijom.

Nakon horor koncerta, Kylie i Travis su primili poprilično burne reakcije, jer se nisu ranije pozabavili situacijom. Kao rezultat toga, mnogi fanovi su prestali da ih prate na društvenim mrežama. Jedan obožavalac na Twitteru veruje da su lepotica i reper kupili nove pratioce pošto su izgubili hiljade.  Međutim, njihov broj – posebno Kyliein – nije se promenio. “Uveren sam da su pratioci Travisa i Kylie Jenner lažni. Hiljade ljudi je prestalo da ih prati i brojevi se ne pomeraju. Sumnjivo”, napisao je jedan obožavatelj na Twitteru. Nedavni komentari koje je Kylie dobila u proteklih nekoliko nedelja prilično su negativni. Rijaliti zvezda je kritikovana ne samo što je ćutala tako dugo nakon nesreće, već i zbog toga što je rekla da ona i njen dečko nisu bili svesni tragičnih incidenata koji su se dogodili.

Pročitajte još  Bila je na njenoj strani: Kylie Jenner najpre branila Jordyn Woods u prevari!

Mnogi njeni obožavaoci više ne mogu da je podržavaju nakon što tragediji nije posvetila dovoljno pažnje i odlučili su da prestanu da je prate, ali Kylie i Travis imaju uporne fanove koji nikada ne bi mogli da im okrenu leđa. Ovi obožavaoci bi čak mogli da naprave dodatne naloge na društvenim mrežama kako bi broj njihovih pratilaca bio visok.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.