Jadnici: Srpski tabloidi ponižavaju Selenu Gomez

Srpski tabloidi su po svojoj definiciji za klasu odvratniji od ostalih, s obzirom da veoma često pišu po tuđim nalozima i sakrivaju istinu. Ipak, najjezivije je kad nekog uzmu za metu, i onda pišu najodvratnije stvari o pojedinim zvezdama, kako bi neko kliknuo na vest.

Ono što je posebno jadno jeste što takvi mediji prepisuju jedni od drugih. Neko je tako sad došao do paparaco fotki Selene Gomez, a nakon što je jedan tabloid objavio priču o tome, odmah su to uradili i svi drugi, utrkujući se ko će više da je izvređa. Jadni i prejadni Mondo.rs tako je u naslov stavio “Selena propala načisto”, uz idiotsku konstataciju da je Selena uvek sređena i našminkana.

Interesantno, strani tabloidi takođe objavljuju fotke, ali ne osuđuju Selenu čija težina znatno varira jer ona ima lupus. Umesto toga, zadržali su se na tome da je brane od napada internet trolova, ali i da prenose pozitivne poruke javnosti. Što se Famoze tiče, bilo je prilike da takozvanim novinarima već više puta uživo kažemo šta mislimo o smeću koje pišu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nema odgovora: Selena Gomez nije uzrujana zbog pesme o njoj na novom albumu The Weeknda!

One thought on “Jadnici: Srpski tabloidi ponižavaju Selenu Gomez

  1. Bilo je tako i sa Lanom Del Rey :/ Kada su izašle slike koje su paparaci uslikali 2020. naši mediji su pisali: Lana je propala, ugojila se, šta se desilo lepotici i tako dalje…. Zašto ih samo ne puste na miru. To što neko nabaci koji kilogram je normalno.Nije kraj sveta. Selena ima i lupus, pa to i objašnjava sve, ali ni to nije bitno. Ona je lepa devojka i ni jedan celebrity ne zaslužuje tako nešto. To što mediji rade je tako jadno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.