Iznenađenje za Annu Lazarević u novom izdanju Balkan Top Stara!

Već po tradiciji, svakog četvrtka isčekujemo novu epizodu Balkan Top Star šoua koji vode naše velike mlade zvezde, Lea Stanković, Andrija Jo i Dušan Petrović. I u ovom izdanju oni su ugostili nekoliko veoma aktuelni zvezda poput TikTokera Matije Mijaljevića i Anne Lazarević!

Matija je poziv zaslužio zahvaljujući svom viralnom videu koji je prikupio čitavih 16 miliona pregleda, i možda je i najgledaniji video jednog domaćeg TikTokera. On je učio Balkan Top Star ekipu kako se to izvodi, a vi procenite kako su se oni snašli. Matija kaže da je TikTok napravi pre godinu i po dana i ističe da je kvantitet, odnosno broj objavljenih videa važniji za uspeh nego kvalitet. “Kvantitet, zato što se trud isplati posle dužeg vremena. Deca traže nešto jednostavno”. Rekli bismo da je to zaista tako, jer sećamo da je u prošloj epizodi Balkan Top Stara Barbi Afrika rekla da dnevno snima i po 30 TikTokova!

Odmah posle Matije, u goste je stigla Anna Lazarević, a čim je zakoračila u studio, Andrija je otišao po iznenađenje za nju, a onda se vratio pevajući njen novi singl “Čokolada“, a doneo joj je i čokoladnu tortu! To je bio povodom za priču o ovoj numeri i spotu! “Ja sam htela da napravimo nešto zarazno, jer su mi nastupima pesme isto zarazne, ali sad sam htela da bude nešto catchy”, kaže Anna. Komentarišući poslednju scenu i poljubac, kao i šta će Janko reći na to, Anna ističe, “Ništa mi nije rekao, rekao je da je pesma top i onda se javio posle jednog dana da kaže, ‘Ej brate ja ovo ne mogu da prestanem da slušam'”. Ona otkriva i da je Janko ima poziv da se pojavi u spotu! “Pitala sam ga, ali bila je ova pandemija pa nismo mogli, ali planirali smo da tako nešto uradimo.” No da ne otkrivamo sve, pogledajte celu epizodu!

Pročitajte još  Danas počinje BTF, očekujemo vas na Famoza štandu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Iznenađenje za Annu Lazarević u novom izdanju Balkan Top Stara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.