Selena Gomez želi da se uda za The Weeknda, polako ga pritiska da je zaprosi?

Ovih dana pojavio se izvor koji za Star magazin tvrdi da je Selena ozbiljno zainteresovana da stane na ludi kamen sa The Weekndom i samo čeka da on napravi korak i kupi prsten!

Naime, Selena navodno ostavlja tragove Abelu koji će ga navesti da je zaprosi odnosno shvati njene ozbiljne namere. „Ona je malo istraživala na svom laptopu i ostavljala ga je sve stranice otvorene da bi Abel ’slučajno’ primetio dok ona nije tu“ otkriva izvor. „Selena takođe ima kolekciju na Pinterestu prepunu vereničkog prstenja, a ostavljala je i to na laptopu u nadi da će on videti.“

Kako insajder tvrdi ovo je Selenin način da stavi Abelu do znanja da je vreme za brak. „Ova veza definitivno ide u pravcu braka i dece i sve to Selena zaista ima na umu. Ona vidi The Weeknda kao muškarca s kojim bi provela čitav život“ dodaje izvor. Ovaj par trenutno živi zajedno u Njujorku dok Sel radi na filmu Woodyja Allena pa nije nemoguće da mu ostavlja tragove preko svog laptopa, ali ništa ne možemo da tvrdimo dok se ne pojave pouzdane informacije!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Još uvek bez Justina: Selena Gomez oduševila sve anđeoskim izgledom na Met Gala!

7 thoughts on “Selena Gomez želi da se uda za The Weeknda, polako ga pritiska da je zaprosi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.