Ivin blog: Kako pobijediti nasilnike!

Odlučila sam da napišem svoj prvi blog i mogu reći da me je to oduvijek privlačilo. Naravno, za početak ću se predstaviti. Ja sam Iva, inače osoba koja voli pomagati drugima.
Dakle, pisat ću o temi za koju smatram da je jako bitna. To je “Kako pobijediti nasilnike”.

Ima više oblika nasilja ali ja ću pričati o psihičkom. Ja sam sama bila žrtva tog nasilja tako da sam odlučila da podijelim neke savjete sa vama. Nasilje može dovesti do depresije i naravno, nasilnici postaju još gori što znači da ne smijete pokazati slabost. Gledajte, da postoji savršena osoba i na njoj bi našli mane. Čak i oni imaju mane koje prikrivaju tako što traže mane na drugima. Dakle, kada vas uvrijede ili vas pak ismijavaju, sjetite se toga.

Kako se ponašati kada vas uvrijede?
Jednostavno ignorišite. Samo im se osmjehnite da pokažete da ste jaki, da vas ne mogu povrijediti jer oni su obična bića kao i vi. Nisu viši nivo od vas, svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Možda neko nije talentovan za nešto ili pak ima drugačiji imidž, ali nema razlike.
Nadam se da sam nekima od vas pomogla i to bi bilo to za ovaj blog. ❤

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ivin blog: Kako pobijediti nasilnike!

  1. Super blog Iva , pomogla si mi sto trebam napraviti jer sam i
    ja u takvoj situaciji da me jedan lik iz razreda ismijava pred cijelim tim razredom.
    Hvala ti , sreca je sto sam naisla na ovo , od srca ti mnogo hvala. I sada se nekako budi snaga u meni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.