Ivana nam šalje svoje videe sa putovanja u Beč i Budimpeštu!

1

Ja sam Ivana Aleksić. Već 9 meseci se bavim snimanjem, prirode i znamenitosti, za koje imam i kanal. Takođe skoro sam bila na ekskurziji u Beču i Budimpešti, oduševljena sam sa oba grada a za Beč imam jos lepše utiske od prirode pa do brojnih prelepih zgrada i znamenitosti.

Sama ekskurzija je trajala 4 dana,jeste da se sva lepota ne moze spojiti u videu ali probala sam da u par minuta predstavim ova dva prelepa grada koje vam preporučujem da posetite ako već niste.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu redakcija@famoza.net a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

1

3 thoughts on “Ivana nam šalje svoje videe sa putovanja u Beč i Budimpeštu!

  1. Vidi se da je bilo super!! I ja znam dok nekamo idem tako snimat ali već godinu dana nikamo nisam išla i tako pa onda niti nisam snimila

  2. I ja volim to da radim😍 i baš su ti lijepi videe i stvarno bih sada posjetila ta dva grada 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.