Predivan glas: Maya nam peva hitove Biebsa, Tini, Demi, Sel, Shawna…

“Draga Famozo, potvrđeno mi je da mogu da šaljem videe gde pevam, pa evo ?? Nije najbolje ali volim da pevam ?pozzz” napisala nam je skromna Maya koja peva mnogo bolje nego što to želi da nam prizna! Inače, Maya je na ovoj fotki sa našim urednikom na Famoza štandu na Balkan Tube Festu gde nam je mnogo pomagala tokom oba dana festivala!

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Predivan glas: Maya nam peva hitove Biebsa, Tini, Demi, Sel, Shawna…

  1. Sve je super,sem kill 'em with kindness,iskreno to mi se i ne svidja bas,ali baas lepo pevas?❤

  2. Bilo je par falseva,i jos si mala ali pazi izgovor rijeci na engleskom jer to dosta doprinosi tvom izvodjenju.Inace imas lijepu boju glasa,samo naprijed !

  3. Imaš svakako dobru boju glasa,ali nije baš kako treba 🙁 bilo je falševa,ne baš dobro otpevanih reči,a po meni je kill em with kidness pre veliki višak,bolje bi ti stojalo Roar od Katy Perry

  4. Imaš zaista dobar glas 🙂 Ne možeš da uskladiš baš sve, tj. i disanje i poziciju, ali za to ti trebaju časovi solo pevanja. Mislim da bi bila sjajna, razmisli o tome. Ja pohađam te časove i veruj mi, naučićeš kako treba da kontrolišeš glas *–*

  5. Ne možeš da uskladiš disanje i tekst, u Yo Me Escapare, kraj vući kao da zavijaš, ali ovako imaš ok glas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.