Interesantno: ITZY će ovog proleća igrati u novoj Mnet rijaliti seriji!

Devojke iz kpop grupe ITZY će zabaviti svoje fanove novim projektom na kojem su radile. Naime, prema izveštajima objavljenim 30. marta, ITZY će ovog proleća pozdraviti gledaoce sa potpuno novom Mnet rijaliti serijom! One će ovom emisijom pokazati nove strane sebe i njihovog timskog rada.

Nakon njihove Mnet rijaliti serije ‘Paris et ITZY’ iz 2020.godine, koja je pratila mlade članice grupe tokom njihovog romantičnog putovanja u Pariz, ovoga puta će se dame ponovo udružiti sa Mnet-om. One planiraju da pokažu neke nove i neočekivane strane sebe, kao i svoj unapređeni timski rad. Devojke su inače završile sva snimanja za seriju, a dodatni detalji će biti otkriveni u skladu sa tim.

U međuvremenu, devojke će se vratiti u Japan 6. aprila kako bi izdale svoj prvi japanski originalni singl, ‘Voltage’. 9. aprila, one će se sastati sa fanovima tokom svog prvog sastanka sa njima pod nazivom, ‘ITZY, MIDZY, fly!’, koji će se održati online i offline.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ITZY

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Famoza music chart #221 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.