ITZY: Naš novi album pokazuje kakve smo kad se stvarno zaljubimo!

U K-popu je česta pojava da grupe godinama rade mini albume, pa tek dve, tri godine nakon debi albuma dobiju i jedan celovit album. ITZY su svoj celovit album “Crazy In Love” dobile ovog septembra, a on se razlikuje od njihovih starijih izdanja u kojima ističu individualnost i samopouzdanje – ovde su odjednom fokusirane na drugu osobu, na ljubav!

“Radile smo vredno da ovaj put pokažemo drugačiju stranu sebe, ovaj album pokazuje naš šarm” smatra Yuna. Devojke su do sad uglavnom imale tekstove poput “ja sam mafija, ja sam ja i drugačija sam”, ali njihova glavna pesma s albuma, “Loco”, ovaj put je nešto drugo – lude su za drugom osobom!

“Album pokazuje kakve su ITZY kad se zaljube. ‘Loco’ priča o tome kakav si kada izgubiš kontrolu. I u muzičkom smislu smo mnogo toga novog uvele, drugačiji rep, vokalne sposobnosti…” kaže Ryujin, a Yeji dodaje da je “Loco” festivalska numera sa jedinstvenim zvukom. Volite li “Loco” i čitav album?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ITZY

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  BTS, Seventeen, ITZY, Stray Kids... Pogledajte pobednike Fact Music Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.