ITZY predstavile debi singl, objasnile značenje imena grupe!

JYP Entertainment je već ostvario velike uspehe sa k-pop grupama kao što su TWICE ili Wonder Girls, a nedavno su predstavili novu žensku grupu ITZY koje su spremne da dostignu i ostvare još veće uspehe od prethodnih, a to su spremne da urade upravo prvim i veoma simboličnim singlom koji su predstavile u sinoćnoj emisiji Naver’s V Live!

Sinoć je bilo veliko veče za članice grupe ITZY koje su predstavile singl pod nazivom “IT’z Different”, a da sve bude još bolje veliku podršku su dobile i od Yubin i Hyerim iz k-pop grupe Wonder Girls. “Velika je čast što su Yubin i Hyerim u publici našeg prvog nastupa. Pripremile smo dosta toga, pa pogledajte,” obratila se Yeji iz grupe ITZY.

“Sada kada smo zvanično debitovale, danas je novi početak. Srećna sam što vas mogu upoznati kao moje koleginice. Ponosna sam što su sve članice radile naporno, slavimo jedni druge,” dodala je Lia. “Sanjala sam da postanem pevačica gledajući Wonder Girls, srećna sam i ne mogu da verujem,” priznala je Chaeryeong. Devojke otkrivaju da ih je JYP Entertainment ohrabrio i podržao, kao i da im je savetovao da će uspeti uz naporan rad.

Kada su kod imena grupe, devojke objašnjavaju da ono znači “da sve što su ikada želele imaju unutar sebe”. Chaeryeong otkriva da je producent Park Jin Young osmislio ime grupe za njih, ali da su i one na samom početku bile zbunjene oko samog značenja. “Na početku smo bile zbunjene o kom jeziku se radi, a sada kada znam šta znači, smatram da ima smisla,” zaključuje Chaeryeong.

Pročitajte još  Yeji iz ITZY: Zbog bolesti sam bila na ivici smrti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “ITZY predstavile debi singl, objasnile značenje imena grupe!

  1. Iskreno! Bas me se sviđaju! Njihova pjesma Dalla mi je fantastična! A i vidi se njihov talenat!! Ajmo ITZY!!!
    I stan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.