Ispunjava li kriterijume Belieberki? Biebs dobio novu voštanu figuru!

cuuyvnywcaaubhj

Justin Bieber već je dobio bezbroj voštanih figura u mudeju Madam Tussauds ali nažalost, neki od njih baš i nisu ispali najbolje. Ipak, čini se da će ovog puta Belieberi, a posebno Belieberke biti srećne!

Biebsa ovde možemo videti polugolišavog, u izdanju kakvo je aktuelno na njegovoj “Purpose” turneji, posebno u delu kad igra po kiši u toku pesme “Sorry”!

Kako kažu u upravi muzeja, figura je predstavljena sad jer je Biebs taman počeo sa nastupima u Londonu i ovo je odličan način da fandom te dane iskoristi kako bi posetio njihov muzej i uporedio stvarnost i voštanog Biebsa! Da li ste zadovoljni kako je ovo ispalo?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS vlada, Demi Lovato najpopularnija megazvezda na svetu!

10 thoughts on “Ispunjava li kriterijume Belieberki? Biebs dobio novu voštanu figuru!

  1. Ova je jedna od boljih.
    P.S. imam jedno pitanje za Famozu. Da li znate koliko bi kostala postarina kada bih narucila nesto iz nove kolekcije sa stranice purposetourmerch.com ?

        1. Onda super 😀 Ipak, ako tamo ne stoje neke napomene u vezi troškova slanja, zaista mi ne možemo znati koliko će to da te košta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.