Famoza Music Shop preporuka dana: Deluxe verzija “Artpopa” Lady Gage za 999 dinara!

maxresdefault

Deluxe verzije albuma obično su prilično skupe pa nam je zadovoljstvo što možemo da vam ponudimo upravo takvo izdanje još uvek najnovijeg albuma Lady Gage, “Artpop”!

Ova verzija albuma sadrži 15 pesama, baš kao i standardna, a među njima su vam najpoznatiji hitovi “Applause” i “Do What U Want”. Razlika u odnosu na obično izdanje jeste što ovde uz CD dobijate i DVD koji sadrži njen čitav nastup na iTunes Festivalu 2013. godine gde je izvodila pesme sa ovog albuma ali i neke starije hitove! Požurite jer su preostala samo tri primerka!

Ovo izdanje košta 999 dinara a album možete poručiti ovde. Diskovi se šalju odmah čim ih naručite i stižu vam u roku od dan, najviše dva. Uz sve to, svakom kupovinom pomažete Famozi da nastavi sa radom jer sav novac ide upravo u tu svrhu!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi početak za nju: Lady Gaga predstavila spot za "Perfect Illusion"!

7 thoughts on “Famoza Music Shop preporuka dana: Deluxe verzija “Artpopa” Lady Gage za 999 dinara!

  1. Famozo, da li ćete dodati deluxe izdanje Arianinog Dangerous Woman CD-a?
    Puno nas arianatora bi to volelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.