Intervju sa Annom Chase: Možda zapevam i na vašem jeziku, želim da vas upoznam!

Uvek nam je zadovoljstvo kad imamo priliku da vam predstavimo neku novu zvezdu, a Anna Chase svakako je veoma zanimljiva jer svoju karijeru gradi u Americi! Anna sprema mnogo toga interesantnog a bila je vrlo ljubazna da odgovori na sva naša pitanja.

Zdravo Anna! Ovo je verovatno tvoj prvi susret sa fanovima u ovom delu Evropu, i oni žele da te upoznaju! Zato, osećaj se slobodnom da nam se predstaviš kako god želiš.

A ja sam orna da ih upoznam! Ja sam latino-pop pevačica i tekstopisac, rođena sam u Americi ali sam odrastala u Paragvaju. Kao mala počela sam da se bavim modelingom i jedna stvar je vodila ka drugoj. Nakon mojih prvih modnih nastupa, počela sam da objavljujem videe obrada pesama na YouTubeu i da nastupam po kafićima i barovima.

Tvoj singl “Color” zvuči tako pozitivno, a znamo da u stihovima govoriš o ličnim iskustvima. Kako se osećaš kad otkrivaš deo svog života celom svetu?

To je čitav rolerkaster emocija. Kad izbacim pesmu, osećam olakšanje. Pre toga se nerviram i bojim jer su pesme veoma lične. Sebe predstavljate celom svetu na ličnom nivou. Međutim, kad dođete u kontakt sa ljudima koji cene vašu muziku i dele ljubav prema njoj, to nema cenu.

Radiš sa ekstremno talentovanim producentom Jakkeom Erixsonom već neko vreme, pa pretpostavljamo da stiže još muzike ove godine?

Pročitajte još  Anna Chase: I can't wait to come and meet you all!

Na to možete računati!

Pevaš uglavnom na španskom jeziku, ali isto tako si uradila i dosta obrada na engleskom u prošlosti. Da li ćeš pevati na oba jezika u narednom periodu?

Volela bih to. Ne samo na engleskom već i na drugim jezicima. Ko zna, možda jednog dana probam i sa vašim jezikom!

Balkan je uvek bio veoma strastven prema latino zvuku i kulturi generalno, a mi pretpostavljamo da ti sanjaš da putuješ i pevaš širom sveta! Koliko ti sad nedostaje turneja?

Mnogo mi nedostaju nastupi! Nastupi po jugoistočnoj Evropi bili bi kao san. Toliko je toga što ne poznajem i volela bih da naučim i istražujem!

Da se nadovežemo na to, kako održavaš svoje mentalno zdravlje, jer smo svi morali da promenimo način na koji živimo?

Bilo je ludo. Pokušavala sam sebi da odvučem pažnju koliko god sam mogla i pronađem vreme za sebe. Velika je bila pomoć što sam bila povezana sa porodicom i prijateljima preko Zoom zabava. Takođe, pomaže mi i izbacivanje muzike, to me čini uposlenom.

Kao tvoja pesma “Color”, i tvoja Instagram stranica zrači pozitivnošću, i to nam se jako dopada! Da li je pozitivnost tvoje prirodno stanje?

Zapravo, mislim da nije. Shvatila sam da vam se stvari dešavaju lakše ako ih sami privlačite, a ja konstantno uvežbavam pozitivne navike. To mnogo pomaže i nadam se da će vremenom to postati moje prirodno stanje.

Pročitajte još  Jorge Blanco najavio duet sa Annom Chase!

Ti si još uvek mlada, a doživela si puno toga radeći kao model, muzičarka, a čak si bila i sudija i takmičarka u TV šouima. Sad ćeš imati debi i kao glumica! Šta nam možeš reći o tom projektu?

Jako sam uzbuđena. Nadam se da će mi to otvoriti nova vrata ka više glumačkih iskustava. Film izlazi ove godine, a producira se i snima se u Paragvaju. Kao Paragvajka, više sam nego ponosna što sam deo toga.

Konačno, pošto većinu naših čitalaca čine tinejdžeri sa velikim snovima, kakvu poruku bi im poslala? Ili, ako je tako lakše, kakav savet bi ti dala mlađoj verziji sebe?

Nemojte biti prestrogi prema sebi. Samo nemojte da stajete, vežba i iskustvo će vas dovesti do cilja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Anna Chase

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco najavio duet sa Annom Chase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.