Impresivno: Milica nam predstavlja već šesti broj časopisa We♥Tini!

“Zdravo Famoza! 🙂 Šaljem vam 6. broj mog časopisa We♥Tini. Ovaj broj nisam radila sama. U smišljanju ideja za ovaj broj mi je pomogla Mia Vranić. Nadam se da će se čitaocima svideti i da će ostaviti svoje mišljenje u komentarima”, napisala nam je Milica.

Moramo istaći da je i ovaj broj veoma impresivan – Milica i Mia spremile su nam intervjue, tonu zanimljivih informacija o Martini i njenoj turneji, pa čak i važnim sitnicama, poput toga gde će ona odsesti tokom boravka u Budimpešti!

Sem toga, tu su i vesti o drugim zvezdama “Violette” – čitaćete o Lodovici na San Remu, turneji Samuela Nascimenta ili šta se dešava kad je reč o Jorgeu Blancu i njegovom prvom solo albumu!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Croatia te ama: Tinisti iz Hrvatske su napravili svoj video za Martinu!

7 thoughts on “Impresivno: Milica nam predstavlja već šesti broj časopisa We♥Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.