Marija nam šalje “istina ili laž” kviz o Ariani Grande!

Draga Famozo, ? Evo još jedan kviz za vašu stranicu 😀 Jako sam se potrudila i napravila kviz o Ariani Grande 😀 Hvala unapred, Marija Lovrić ? The Key

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

20 thoughts on “Marija nam šalje “istina ili laž” kviz o Ariani Grande!

  1. Ja jesam pravi Arianator, ali mogu reci da ti nisi. Zasto ovo kazem? Zato sto, draga moja, za tvoju inormaciju, Ari ima 3 parfema ali treci se ne zove "My everything" nego "Frankie". #nohate

    1. Ja nisam rekla da sam Arianator, mnogo su mi trazili kviz o Ariani na mom proslom kvizu pa sam zato napravila. Inace ne znam dosta o Ariani i to sam pronasla na internetu, ali izgleda da nije istina..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.