Usred glasina da se grupa raspada: Minji (NewJeans) poslala ohrabrujuću poruku fanovima!

Dana 17. maja, Minji, članica grupe NewJeans, podelila je par poruka na Phoneing, aplikaciji koja omogućava fanovima da upoznaju članice ove grupe. Čini se da je htela da oslobodi svoje obožavaoce od brige o izvršnoj direktorki podružnice njihove grupe ADOR, Min Hee Jin, i njenoj pravnoj borbi sa matičnom kompanijom HYBE.

“Umesto da Bunnies preterano razmišljaju i brinu. Samo pomislite da su NewJeans mnogo jače! Mi smo zečevi sa bandama i oružjem (i mentalnom i fizičkom snagom). Da li sam to dobro rekla? Hop hop. Znate da su oružje koje sam spomenula šala, zar ne?”, napisala je Minji.  Korisnici interneta su je pohvalili zbog ovog gesta, a ovo su samo neki od njihovih komentara: “Nadam se da zna da su svi na strani NewJeans“, “Izluđuje me što ne mogu ništa da uradim“,”Držaćemo oružje za tebe”, “Samo želim da NewJeans budu srećne“.

Podsetimo, cela drama je počela kada je Min Hee-Jin optužila HYBE da kopira kreativni pravac NewJeans, kada je njihova najnovija grupa, ILLIT, debitovala pod drugom HYBE podružnicom, Belift Lab. U zvaničnom saoštenju, Min Hee-Jin je podelila da je ADOR podneo zvaničnu žalbu protiv HYBE-a i rekla: „ILLIT su iskopirale NewJeans u svim oblastima aktivnosti uključujući frizuru, šminku, kostime, koreografije, fotografije, video zapise i pojavljivanja na događajima. Ocenjuju se kao derivat NewJeans, sa terminima kao što su ‘Min Hee-jin stil’, ‘Min Hee-jin tip’ i ‘NewJeans pandan’.” 

Pročitajte još  Ko je Soojin, bivša članica (G)I-DLE? K-pop pevačica je sada solo zvezda, a evo zašto je izbačena iz grupe!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.