Imamo dobitnici CDa “Delirium” Ellie Goulding!

IMG_0817

Danas smo pokušavali da vas iznenadimo time što smo obe reči za kviz objavili već u 16.30h a pojmovi koje smo tražili bili su Niall Horan (prijatelj i saradnik Ellie Goulding na pisanju pesama) kao i “Lights”, što je jedan od najvećih hitova u njenoj karijeri!

U 16.30h stiglo su nam dva tačna odgovora a među njima prvi na našu adresu stigao je onaj koji nam je poslala naša čitateljka Каća P. iz Valjeva! Čestitamo dobitnici a svima najavljujemo da ćemo već narednog vikenda deliti najnovije CDove Justina Biebera i Demi Lovato! Takođe, kao što ste čuli u novom izdanju Famoza TV, planiramo da vam tokom čitavog leta omogućimo da osvajate diskove i to po vašoj želji, koliko god da je moguće!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ellie Goulding - Outside (live)

12 thoughts on “Imamo dobitnici CDa “Delirium” Ellie Goulding!

  1. Čestitam Kaći! Falio mi 1 minutt :(( Nadam se da ćete uskoro deliti albume poznatih koje ja volim. – E inače, ovo je moj 100-ti komentarr 😀

    1. Čestitamo 😀 Na komentaru makar 🙂 Inače si bila jako brza, među deset najboljih.

  2. Kada saljemo tacne odgovore da li ujedno moramo da posaljemo i licne podatke ili njih saljemo kasnije ako pobedimo?

    1. Samo ako pobedite 🙂 Čuvamo vašu privatnost. Mi se javimo dobitniku i onda to tražimo.

  3. Famoza,da li ce te tokom leta deliti vise primeraka jednog albuma, ili samo jedan,i kada ce te tacno krenuti da delite?
    Inače,najbolji ste!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.