Ima li problema u bendu? 1D ne idu na Brit Awards!

1132467-48454I40340

Iako One Direction imaju dve nominacije na predstojećim dodelama, oni se, po svemu sudeći, neće pojaviti ceremoniji! Istražujemo zašto…

Kako pišu brojni strani izvori, Harry, Liam, Louis i Niall planiraju da izbegnu pojavljivanje na Brit Awards, britanskom pandanu Gremi nagrada, bez obzira na to što imaju velike šanse da osvoje priznanje za Najbolju britansku grupu i/ili za Najbolji video britanskih izvođača. “Oni možda jesu nominovani, ali se ove godine neće pojaviti na dodeli Brit Awards,” kaže izvor portala Hollywood Life. “Kad su rekli da idu na pauzu, oni su to zaista i mislili, te će u doglednoj budućnosti nastaviti da izbegavaju javne skupove što je više moguće. Svaki od momaka bavi se nekim svojim poslom i svi do jednog su srećni što više nisu u žiži javnosti. Ako i dobiju neku od nagrada, neko drugi će ih pokupiti u njihovo ime. Oni se tamo neće pojaviti lično”. Paaaa, dobro, tako tvrdi “obavešteni” izvor tabloidnog portala, a hoće li 1D zaista preskočiti ovaj značajan događaj – saznaćemo 24. februara uveče. Više o dodelama Brit Awards saznaćete ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kao braća: Niall, Louis i Liam srećni zbog Harryjevih solo poduhvata

2 thoughts on “Ima li problema u bendu? 1D ne idu na Brit Awards!

  1. Ne znam sta mozemo da ocekujemo od njih u narednom periodu,tako da,sve je moguce…❤??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.