Billboard Music Awards 2016: One Direction pred obaranjem još jednog rekorda!

1132467-48453I40339

Popularni 1D možda jesu na pauzi i ne snimaju novu muziku, ali još uvek dobijaju razna priznanja!

Nakon što su, nešto ranije ove godine, na ceremoniji BRIT Awards pokupili zlatni gong za Najbolji britanski video, One Direction su sad nominovani u kategoriji Top duet ili grupa na dodeli 2016 Billboard Music Awards. A ukoliko im se desi da to priznanje i osvoje, momci će oboriti još jedan rekord u nizu. Ova dodela održava se 22. maja u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a osvajanjem nagrade Harry, Liam, Louis i Niall tako bi nadmašili grupu Destiny’s Child (slika dole).

164135-13562I1281

Tačnije, sa dve pobede u ovoj kategoriji, momci iz 1D trenutno su ujednačeni s triom koji su sačinjavale Beyonce, Kelly i Michelle, a kako navode poznavaoci prilika u šou-biznisu, sva je prilika da će 1D postati apsolutni rekorderi kad je u pitanju kategorija za najbolji duet ili grupu na Billboardovim dodelama. Živi bili pa videli.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Simon Cowell: Momci iz 1D rade solo projekte, uskoro stižu velike novosti!

One thought on “Billboard Music Awards 2016: One Direction pred obaranjem još jednog rekorda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.