Ima li nade? Arena u Beogradu danas najavljuje dva velika koncerta, Famoza je na licu mesta!

Mlade zvezde nikako nam ne dolaze već godinama unazad ali sve to može da se promeni danas pošto će u 12 časova Arena u Beogradu objaviti svoj program za narednu sezonu ali i najaviti dolazak još dva izvođača!

Kako se navodi u pozivu koji je dobila Famoza, Arena će danas u podne najaviti dva VELIKA koncerta a to znači da su u pitanju dva imena koja nisu najavljena do sad, dakle ne Luis Fonsi ili neki drugi izvođač koji je već spominjam i ima zakazan datum.

O kojim zvezdama se radi zaista ne znamo – Arena poziva veliki broj izvođača sa svih krajeva sveta ali su oni uglavnom okrenuti ka starijoj publici. Velike mlade zvezde trenutno nisu na turnejama tako da smo prilično sigurni da se ne radi o tome. Naravno, Famoza će biti na konferenciji tako da očekujte informacije tokom ranog popodneva!

Autor: Famoza.net
Foto: Kombankarena.rs

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve na jednom mestu: Evo 10 najvažnijih informacija o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

15 thoughts on “Ima li nade? Arena u Beogradu danas najavljuje dva velika koncerta, Famoza je na licu mesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.