Marcus & Martinus i Jason Derulo se ne vraćaju u Češku!

Svi znamo da je koncert Marcusa i Martinusa odnosno Jasona Derula u Pragu bio otkazan zbog tehničkih problema, a sad nam stižu i konkretnije informacije koje nisu nimalo prijatne.

Iako se verovalo da će koncert biti zakazan za neki kasniji datum, organizator koncerta saopštio je da se od toga ipak odustalo, pa da će svi koji su kupili karte moći da dođu po svoj novac narednih dana. Oni će takođe kao izvinjenje dobiti i popust za naredne šoue u tamošnjoj areni.

Ono što prvi put vidimo jeste da je organizator izneo optužbe na račun izvođača, konkretno na tim Jasona Derula koji je navodno napravio problem. Kako se navodi, oprema koja je postavljena da visi bila je preteška, a iako je arena sugerisala da je to slučaj, sve je ipak postavljeno, da bi kasnije palo i pričinilo veliku štetu koja ne može brzo da se popravi. Kao što smo videli, u Zagrebu i Beogradu sve je prošlo bez problema, ali svakako nam je žao što i fanovi u Češkoj nisu mogli da uživaju u ovom spektaklu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ostavili trag na "Marakani": Pesme Marcusa i Martinusa na utakmici Srbije i Crne Gore i Beogradu! (video)

One thought on “Marcus & Martinus i Jason Derulo se ne vraćaju u Češku!

  1. Tako mi je žao! Mogu samo zamisliti kako su se ti fanovi radovali da vide svoje idole, koliko su čekali na to. I onda im neko kaze da se to neće desiti! 😢😢😢😢
    Da li se ovakve stvari često dešavaju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.