“Among Us” začas posvađa Marcusa i Martinusa!

Marcus i Martinus svašta su nam ispričali u toku svog lajva, a jedna od tema koju smo se dotakli bio je i “Among Us”! Iako nismo ni znali da li braća igraju ovu megapopularnu igru, ispostavilo se da je ona kamen spoticanja, jer nisu složni oko toga ko je bolji igrač!

Kad ih je naša Valentina direktno upitala kome ide bolje Among Us, Martinus je kao iz topa rekao, “Meni”, ali Marcus nije bio tako ubeđen. “Ne, ne, ne možeš to da kažeš. Ja sam bolji. Igrao sam prošle nedelje i pobedio sam, bilo je zabavno. Bio sam Imposter. Super je kad igrate sa ljudima koji već jako dobro poznaju igru, tako da mislim da sam ja bolji”. Međutim, Martinus je sve vreme odrično klimao glavom!

Kad je reč o drugim stvarima, momci nisu pravili drame. Na pitanje ko od njih dvojice više vremena provodi na telefonu, nije bilo dileme – to je Marcus! Međutim kad je reč o tome ko je bolji vozač, prstom su pokazivali na sebe, ali bez komentara! Sloga je ponovo proradila kad je na red došlo pitanje o tome ko kasnije leže, jer je tu Marcus očigledni pobednik!

Pročitajte još  Famoza music chart #130 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

Ipak, to što leže kasnije, ne znači da Marcus obavezno i ustaje prvi! “Pa to zavisi, ne znamo”, rekli su oni. Dakle, Martinus je definitivno veća spavalica, a otkrio nam je i da je bolji kad je reč o matematici, sa čime se Marcus složio!

Ako se pitate ko bolje kuva, dobra vest je da obojici to dobro ide! “Ne bih rekao da postoji velika razlika oko toga ko je bolji kuvar, jer obojica kuvamo iste stvari. Nije da je neko od nas nešto posebno bolji”, kaže Marcus. “Da, ali ja obično pravim više hrane”, ubacuje se Martinus, što iznenađuje Marcusa. “Hej, kako to misliš da ti praviš više hrane?” upitao je on, a Martinus odgovara, “Pa ja pravim razne stvari. Ja sam te naučio kako da praviš hranu koju sad praviš, banana palačinke.”

“Sad je zvučalo kao da ja nikad ne spremam večeru, jer kažeš da ti većinom spremaš hranu”, kaže Marcus, ali Martinus to potvrđuje i definitivno potvrđuje da sebe smatra boljim u kuhinji! Ipak, rekli bismo da se obojica jako dobro snalaze!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Nemamo devojke, to je šteta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.