Hoće li nam Marcus i Martinus dovesti eMMu ove godine?

Marcus i Martinus imaju dobre šanse da se vrate u naš region ove godine ako je verovati željama našeg prijatelja organizatora, a sve bi moglo biti još interesantnije ukoliko oni povedu sa sobom svoju sestru eMMu! Sudeći po njihovoj prošloj turneji, tako nešto ostaje mogućnost.

Naime, eMMa im se momci tad pridružila tokom par nastupa u nekoliko država, ali najviše iz turističkih razloga. S obzirom da ona ima tek 11 godina, ne čudi što još uvek nije spremna da nastupa pred njihove koncerte, a tako će verovatno biti i na ovoj turneji. Ipak, ako imamo u vidu da Famoza sprema jedan tajni projekat sa kojima je tim odavno upoznat, možda i nju to privuče da dođe, pa da uz malo sreće i priredi mali nastup pre svoje braće! Čitava situacija malo je nezgodna, jer još uvek nemam potvrdu da li će MM tim prihvatiti našu ideju, a sa druge strane moramo sve da svakako pripremamo unapred, jer ako čekamo njihovu definitivnu odluku i ne radimo ništa, neće biti dovoljno vremena da sve organizujemo!

eMMa svakako planira nastupe ove godine, pa osim što postavlja preslatke fotke poput ove sa svojim kućnim ljubimcem, ona je objavila i sliku sa proba i najavila da će ove godine imati više koncerata! Zbog svojih godina i školski obaveza, eMMa se trenutno koncentriše na to da svake godine izbaci po nekoliko novih pesama i spotova i nastupa na festivalima, a kako su nam Marcus i Martinus naveli, ona ne pokazuje želju da snima nešto sa njima dvojicom već želi da sama izgradi svoje ime! Momci često i napominju da nju smatraju najtalentovanijim Gunnarsenom i da veruju kako ona ima sve uslove da ih nadmaši za nekoliko godina. Da li će to tako biti, ali iako je MMeri i pomalo nerviraju jer je stalno pitaju o braći, ona je i dalje ljubimica čitavog fandoma!

Pročitajte još  Famoza music chart #139 - Glasajte za sve pesme koje volite, jednom dnevno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.