Bizarno: Glumac moli Shawna Mendesa da ga on igra u gej filmu za odrasle!

Za momke je mnogo lepo kad se nalaze na vrhu liste popularnosti kad je reč o devojkama, ali Shawn Mendes može da se pohvali i da je na prvom i muškarcima… makar onima koji su gej orijentacije i pritom gledaju gej filmove za odrasle. Zato jedan momak iz ove industrije, a koji čini na njega, moli Shawna za dozvolu da ga glumi!

Sve je počelo pre par dana kad je Pinknews objavio rezultate pretrage na jednom gej sajtu, gde se ispostavilo da je Shawn Mendes najtraženije pojam, i to ubedljivo ispred ostalih. Od slavnih zvezda, uz njega je samo Justin Bieber na mestu broj tri! Ako se pitete zašto gej populacija toliko voli Shawna, treba reći i da je to posledica večitih glasina da je Shawn homoseksualac, iako je on bezbroj puta poručio da ga to jako vređa. Predrasude o Shawnu dolaze jer on ima nežne crte lica pa i glas, a jednom je i rekao da mu se čini kako ima malo više ženskih osobina. Ipak, to nikako ne znači da je zbog toga neka osoba obavezno gej!

Ubrzo nakon objavljivanja rezultata, gej glumac Kaleb Stryker objavio je i video u kome ljubazno moli Shawna da mu da dozvolu da ga on glumi u filmu za odrasle. “Saznao sam da je moj dvojnik Shawn Mendes najtraženiji u 2019. godini, tako da očigledno nisam ja jedini kome se on dopada”, kaže Stryker u svom videu na YouTubeu. “Pa Shawne, šta kažeš da ljudima damo ono što žele? Ako je tebi to kul, ja bih igrao tebe u novom filmu, i svima bi se ostvarile fantazije. Šta misliš o tome?” Formalno, dozvola za ovako nešto uopšte nije potrebna, jer je već sniman gej film za odrasle u kome je neko glumio Justina Biebera, kome su prethodno ponuđena dva miliona dolara za učešće u tom projektu! Videćemo da li će se Shawn uopšte oglasiti povodom svega!

Pročitajte još  Jovana nam šalje kviz o Shawnu Mendesu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.