Heroj! RM donirao 80.000 dolara za pravu stvar!

U rukama pravih ljudi, novac je predivna stvar! RM tako je izdvojio čak 80.000 dolara kako bi pomogao učenicima koji imaju problema sa sluhom, prenosi The Korea Times. On je donaciju napravio za svoj rođendan, a novac će biti iskorišćen u jednoj školi u Seulu kako bi se deci sa oštećenim sluhom pomoglo da se bave muzičkim obrazovanjem.

Školski zvaničnici potvrdili su donaciju i objasnili da od RM-a niko nije tražio pomoć, već da se on sam javio i poželeo da učenicima pomogne kroz muziku. Ova škola isključivo upisuje đake sa oštećenim sluhom, a njih je trenutno 120 svih uzrasta, od zabavišta pa do srednje škole.

Momci iz grupe veoma često doniraju novac, a zajedno sa svojom muzičkom kućom donirali su već 400.000 dolara samo od prodaje Love Yourself albuma. Sem toga, oni su pojedinačno pomagali deci i podržavali skloništa za životinje. Kao da već nema dovoljno razloga zašto ih jedan deo javnosti obožava, a drugi makar poštuje to što oni rade.

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  V (BTS) preklinje fanove: Nemojte to da nam radite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.