Bila na ivici: Halsey mislila da neće dočekati svoj 25. rođendan

Pevačica Halsey uvek je volela da bude otvorena sa svojim fanovima o stvarima za koje zna da mogu da im pomognu – mentalne bolesti, seksualni napadi i depresija. Ovoga puta ona je otišla korak dalje i podelila svoju mračnu tajnu.

Halsey, koja u septembru puni 25 godina, učestvovala je u Q&A-u sa novinarkom Lizzy Goodman povodom šestog godišnjeg Capitol Congressa u sredu, gde je priznala da nije očekivala da će dočekati svoj 25. rođendan. “Napuniću 25 za dva meseca…stara sam četvrtinu veka. Nisam mislila da ću biti živa toliko dugo. Ovo je jako kontroverzno…imam skoro 25 godina i pravo je čudo što se nisam ubila još uvek. Osećam se kao brza loptica od čoveka. Praktično krčim put kroz život trenutno”.

Halsey objašnjava da nije želela da živi do 25. godine jer je imala jako loš primer u porodici – imati 25 godina se podrazumevalo da si u toksičnoj vezi sa troje dece, nesrećan i siromašan. Kaže da nije razumela da je postojala druga opcija za nju, jer kad imaš takav primer u porodici, a mislila je na svoju majku, nisi baš preterano srećan da dođeš do ovog jubileja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Šokantno priznanje Halsey: Izgubila sam bebu na turneji!

2 thoughts on “Bila na ivici: Halsey mislila da neće dočekati svoj 25. rođendan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.