Taylor Swift o Katy Perry: Mediji su nas učinili neprijateljima!

Taylor Swift odbija da snosi odgovornost za sukob sa Katy Perry već svu krivicu prebacuje na medije. Iako je sama 2014. u intervjuu za Rolling Stone optužila Katy Perry da joj je ukrala plesače i odvela ih na svoju turneju, Tay ipak smatra odnos između nje i Katy nije bio baš toliko loš dok mediji nisu počeli da dodaju ulje na vatru.

“Katy mi je pisala i predložila da neko vreme provedemo zajedno. Mediji uzmu dvoje ljudi i onda kao da sipaju benzin po podu… Potreban je samo jedan pogrešan korak, jedna loša reč, jedan nesporazum i šibica se pali. Nama se to desilo”, priča Taylor za novo izdanje američkog Voguea. “Kad mediji stalno pišu u sukobu, nemoguće je a da ne pomislite kako ta druga osoba zaista ima nešto protiv vas.”

Katy Perry više puta je izlazila u javnost moleći Taylor Swift da se pomire i da je spremna da joj se izvini, ali da od nje očekuje isto. Taylor je sve to dugo ignorisala, ali je očigledno da je razum pobedio!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neverovatan odziv: Imamo dobitnicu Taylorinog "1989", da li ste u top 10?

One thought on “Taylor Swift o Katy Perry: Mediji su nas učinili neprijateljima!

  1. Taylor Swift odbija da snosi odgovornost za sukob sa Katy Perry vec svu krivicu prebacuje na medije.I can't

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.