Frustrirani Liam Payne: Za svaku ženu sa kojom radim misle da mi je to devojka!

Liam Payne moli medije da malo razmisle pre nego što ga povežu sa nekom devojkom! Mladi pevač kaže da se on lično navikao na to, ali da je problem što takve priče mogu imati nesagledive posledice po druge ljude.

Liam je i prošlog četvrtka u tabloidima povezan sa “misterioznom devojkom”, ali kako on kaže, u pitanju je samo jedna od njegovih koleginica. “Nije li vreme da više poštujemo žene?” upitao se on na Twitteru. “Moj tim je pun talentovanih, pametnih profesionalnih žena. Mislim da je pogrešno što ih samo svodite na to da su povezane sa mnom na romantičan način, jer ste ih videli pored mene.”

Liam je prethodne večeri bio na dodeli Teen Awardsa, a tamo je pričao upravo o devojkama i svojoj prvoj ljubavi. “Pitao sam je bezbroj puta da izađemo, stvarno mi se sviđala. Na kraju je izašla jer sam joj pevao, ali onda me je šutnula sledećeg dana”. Pitamo se, šta misli ta devojka danas kad se priseti toga?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Liam Payne: Ja sam u bendu imao najtežu ulogu dok Zayn nije morao ni da priča!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.