Liam Payne potvrđuje: Tačno je, Louis čeka bebu!!!

1132467-46137I37713

Vesti o tome da Louis Tomlinson čeka svoje prvo dete sa stilistkinjom Brianom Jungwirth do sad su se pojavljivale samo u tabloidima ali Liam Payne sad je zvanično potvrdio kako je to istina!

Liam je gostovao na radio stanicu Magic Radio gde je govoreći o svemu poručio: “Naravno da sam bio u šoku ali on se dobro snašao u svemu” a nazvao je i Brianu divnom devojkom. “Louis je jako uzbuđen zbog svega što se dešava u ovom momentu i osećam da se takve stvari jednostavno dešavaju. On sve ovo ozbiljno shvata.” Liam se nada kako roditeljstvo neće oterati Louisa iz One Directiona a on sam kaže kako mu ne pada napamet da pređe u soliste. “Mene solo karijera ne interesuje, više me zanima pisanje pesama za druge izvođače. Volim to što sam u bendu i ne znam da li bih mogao nastupati sam; ovo je isuviše dobro.”

Autor: Famoza.net
FOTO: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova 1D generacija: Sinovi Louisa i Liama će se konačno upoznati!

2 thoughts on “Liam Payne potvrđuje: Tačno je, Louis čeka bebu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.