Nije za nju: Dua Lipa odbila udvaranja Harryja Stylesa

Harry Styles voli društvo lepih devojaka kao i da ih izvede na dejt ali kako britanski mediji prenose, njihovo prvo romantično veče bilo je ujedno i poslednje!

“Harry je želeo taj dejt. Oni se znaju od ranije ali Dua je tad bila u vezi. Fanovi su mislili da se nešto dešavalo između njih ali ona je zaista bila posvećena tadašnjem dečku”, piše Daily Star. “Međutim, kad je postala singl bilo je jasno da je Harry zainteresovan – njoj se dopadala ta pomisao. Nakon što su flertovali porukama konačno su se videli u Londonu pre premijere ‘Dunkirka’. Bilo im je lepo ali je ona odlučila da se više ne viđaju jer nije pala na njegov šarm. Izgleda da će ipak osati prijatelji a sad se viđa sa Paulom Kleinom za koga kog kaže da ne liči na Harryja, što vidi kao njegov kvalitet.”

Harry je u međuvremenu viđen u društvu nekoliko manekenki ali kako stvari stoje, trenutno je singl i najviše je posvećen svojoj muzičkoj karijeri i predstojećoj turneji.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #24

4 thoughts on “Nije za nju: Dua Lipa odbila udvaranja Harryja Stylesa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.