Najveće Youtube zvezde regiona stižu u Banja Luku!

Nakon što je tri puta do poslednjeg mesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta raste dalje – 28. i 29. aprila Banja Luka će biti domaćin najvećim zvezdama regionalne Youtube scene.

U dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na BTF powered by Fanta u Banja Luci. Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i najpoznatiji neurohirurg sa ovih prostora, prof. dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Karte su već u prodaji, po ceni od 10 KM po danu za regularnu kartu i 20 KM dnevno za fan pit, i možete ih kupiti online na KupiKartu (http://www.kupikartu.ba/karte/event/3297/balkan-tube-fest-banja-luka), na prodajnim mestima širom Bosne, Srbije, Hrvatske i Crne Gore (lista lokacija: http://www.kupikartu.ba/page/listaagencija), kao i na Trgu Krajine u Banja Luci, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gde se BTF i održava. Ipak, iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vreme, jer je interesovanje ogromno – u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su tada karte rasprodate sve do poslednje!

Pročitajte još  Vidimo se tamo: Famoza će biti na Balkan Tube Festu, spremamo vam iznenađenja!

Sve novosti o BTF Banja Luka pratite na našem FB eventu (https://www.facebook.com/events/168270107139271/)

Proverite zašto je Balkan Tube Fest mesto na kom svi žele da budu! Do tada, podsetite se kako je to bilo u Sava Centru u junu prošle godine!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Najveće Youtube zvezde regiona stižu u Banja Luku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.