Famoza music chart #215 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Ove nedelje dobili smo više glasova za našu top listu nego ikad, a iako su arianatori dodali gas, BTS je bez problema zadržao prve dve pozicije! Prvi šest mesta zapravo se nije menjalo ove nedelje, ali možda dva noviteta koja smo pripremili to malo promene. U pitanju su novi singlovi Selene Gomez i još jednog k-pop sastava koji debituje na našim listama – ITZY. Kako je Tini imala četiri pesme, jednu smo izbacili sa liste, a naredne dve nedelje izbacivaćemo i po jednu pesmu Selene Gomez.

Glasanje traje do srede, 22. aprila u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veronika nam šalje lep kviz o Seleni Gomez!

4 thoughts on “Famoza music chart #215 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.