Famoza music chart #187 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Romansa Shawna Mendesa i Camile Cabello cveta, a tako stoji i njihova pesma na našoj top listi, koja i posle četiri nedelje drži prvo mesto. Očigledno je da su njih dvoje prava kombinacija! Tini je doduše bila blizu da ove nedelje povrati prvo mesto, a što se možete desiti ove nedelje.

Tini će ove nedelje imati četiri pesme, ali smo odlučili da promenimo pravila. Od sad, kad nek izvođač ima četiri pesme na listi, jedna od njih će morati da ispadne ali ne prve, nego druge nedelje. To takođe znači da izbacujemo pravilo po kome nova pesma jednog izvođača mora da ostane na listi, a da ispadne jedna od tri stare pesme. To znači da će Tini i ove i naredne nedelje imati četiri pesme na listi, naravno, pod uslovom da nijedna od njih ne bude na začelju.

Glasanje traje do srede, 7. avgusta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se dešava sa dolaskom Selene u Srbiju?

11 thoughts on “Famoza music chart #187 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Vi koji pisete predloge, ovdje ne stavljaju domace pesme na listu, ako vec dajete predloge dajte neku stranu pesmu.

  2. Možete li da na listu pored Billie Eilish dodate ft. Justin Bieber, pošto ima verzija sa njim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.